Det er tradisjon for oss i Grue Sparebank å invitere til denne trivelige forestillingen, sier Eli Tomterstad. Hun har vært primus motor for nettopp denne turen for 11. året på rad.  

Disney on Ice er et populært tiltak og mange blir med år etter år, forteller Eli. - Billettene går fort unna, så vær rask med å melde deg på. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Historiene og fortellingene som vises på isen er aldri de samme – derfor blir vi aldri lei av Disney on Ice, sier Eli. Jeg gleder meg også i år til å oppleve Donald og Mikke Mus sammen med alle de andre populære figurene de har med seg i år.

Dory er tilbake sammen med Nemo og Marlin, ta et dypt dykk ned under havoverflaten sammen med favorittfiskene dine på en oppdagelsesferd der de lærer seg betydningen av å være en familie.
Reis til vinterkledde Arendell sammen med søstrene Anna og Elsa og den morsomme Olaf fra Disneys Frost hvor de lærer at den største magien er ekte kjærlighet.
Ingenting er utenom rekkevidde for Rapunsel når vennene hennes lyser opp veien for henne.
Snehvit og de syv dvergene lærer oss at vi kan klare ALT med hjelp fra våre venner.
Buzz og Woody får deg til å hoppe opp i stolen av fryd. Simba, Timon og Pumba vandrer over savannen. Sjasmin, Aladdin og Genie viser at vennskap gjør deg modig. Mange av de andre Disney-prinsessene dukker også opp på isen.

Vi i Grue Sparebank spanderer transport fra Kirkenær og innover til Oslo Spektrum, på bussen byr vi også på boller og brus.

Bussen går fra Grue Sparebank på Kirkenær torsdag 24. januar kl. 15.30. Billettprisen er kr 250,-.

Bindene påmelding og betaling innen onsdag 14. november 2018.

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg med familie og venner, sammen med oss i Grue Sparebank, når Disney On Ice presenterer En Magisk Verden i Oslo Spektrum 24. januar 2019.

Kontakt banken på 62 94 94 00 eller epost@gruesparebank.no