Det er tradisjon for oss i Grue Sparebank å invitere til denne trivelige forestillingen, sier Eli Tomterstad. Hun har vært primus motor for nettopp denne turen for 10. året på rad.  

Disney on Ice er et populært tiltak og mange blir med år etter år, forteller Eli. - Billettene går fort unna, så vær rask med å melde deg på. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Historiene og fortellingene som vises på isen er aldri de samme – derfor blir vi aldri lei av Disney on Ice, sier Eli. Jeg gleder meg også i år til å oppleve Donald og Mikke Mus sammen med alle de andre populære figurene de har med seg i år.

Årets show byr nemlig på besøk fra Biler, Toy Story, Den lille havfruen og Frost. Disney on Ice byr alltid på herlige historier som skaper gode minner og varme følelser for både gutter og jenter, unge og voksne!

Vi i Grue Sparebank spanderer transport fra Kirkenær og innover til Oslo Spektrum. På bussen byr vi også på boller og brus. Bussen går fra Grue Sparebank på Kirkenær torsdag 25. januar kl. 15.30. Billettprisen er kr 200,- for barn og kr 250,- for voksne.

Bindene påmelding og betaling innen mandag 13. november 2017.

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg med familie og venner, sammen med oss i Grue Sparebank, når Disney On Ice presenterer En Magisk Verden i Oslo Spektrum 25. januar 2018.

Kontakt banken på 62 94 94 00 eller epost@gruesparebank.no